Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@02:00:54 GMT

راهنمای خرید گوشی دست دوم

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۷۴۲۸۸

راهنمای خرید گوشی دست دوم

امروزه با توجه به راه‌اندازی سرویس‌هایی از قبیل دیوار و شیپور بازار خرید و فروش کالاهای دست دوم و به خصوص گوشی‌های موبایل رونق فراوانی گرفته است. برای همین در این مقاله می‌خواهیم شما را با نکاتی برای خرید گوشی دست دوم آشنا کنیم.

این گوشی‌ها را نخرید!
با این که معمولا خرید گوشی‌های دست دوم برای بسیاری از ما می‌تواند راهی ارزان قیمت برای دست یابی به گزینه‌ی مورد نظرمان باشد ولی باید آگاه باشیم که هر گوشی گوشی دست دوم خوش قیمتی مناسب خرید نیست و این مسئله شباهت فراوانی به دنیای خرید و فروش ماشین‌های دست دوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    به عنوان مثال هیچ‌گاه برای خرید یک گوشی با شاسی تاب برداشته اقدام نکنید. جدای از این که این مسئله نشان‌دهنده‌ی ضربه‌ی شدیدی است که این گوشی متحمل شده است، بلکه در موارد فراوانی تاب شاسی گوشی باعث می‌شود که صفحه‌ی تاچ و نمایشگر آن با کوچک‌ترین ضربه‌ای شکسته و از بین برود. البته این مسئله غالبا در صورتی ایجاد می‌شود که شاسی گوشی فلزی باشد و برای همین در مورد شاسی‌های پلاستیکی چنین چیزی تقریبا وجود ندارد.    


گوشی تاب برداشته

برای شناسایی این مسئله کافی است یا از کنار صاف بودن فریم گوشی را بررسی کنید و یا گوشی را از طرف صفحه‌ی آن (نه درب پشتی) روی سطح صافی قرار داده و دقت کنید که آیا گوشی به طور کامل به سطح چسبیده است یا خیر. بد نیست بدانید که روش انجام این تست همانند تست باتری گوشی به منظور تشخیص باد کردن یا نکردن آن است.

نکته‌ی بعدی این است که با توجه به طرح رجیستری موبایل به هیچ وجه گوشی بدون جعبه را خریداری نکنید. اگر چه یکی از دلایل این مسئله جلوگیری از خرید و فروش گوشی‌های سرقتی است اما به دلیل طرح رجیستری امروزه مسئله کمی فرق کرده و اهمیت وجود جعبه برای خرید گوشی‌های به خصوص رجیستر نشده بسیار حیاتی شده است. شما می‌توانید با خواندن مقاله‌ی طرح رجیستری گوشی موبایل به زبان ساده از جزییات این طرح با خبر شوید.

هنگام خرید گوشی دست دوم این موارد را بررسی کنید
در خرید یک گوشی باید دو جنبه‌ی ظاهری و سخت‌افزاری گوشی را مورد بررسی قرار داد. جنبه‌ی ظاهری شامل موارد زیر است:

تاچ و ال‌سی‌دی
محافظ صفحه
درب پشتی
شاسی
شیشه دوربین
درگاه اتصال شارژر
درگاه سیم‌کارت و کارت‌حافظه (چه در زیر باتری و چه در کناره‌ها)
دکمه‌ی هوم (به خصوص در حالتی که حسگر اثر انگشت هم باشد) و دیگر دکمه‌ها روی بدنه
درگاه هندزفری
باتری
درپوش بلندگوهای پشت و جلو گوشی


اگر احیانا مثلا نمی‌دانید که به کدام بخش گوشی، تاچ آن می‌گوید بهتر است با کمی جست‌وجو در اینترنت، در مورد آن اطلاعات به دست آورید. اما نکته‌ی مهمی که در این بین وجود دارد، اهمیت بخش‌هایی همانند تاچ و ال‌سی‌دی، شاسی، باتری و دکمه‌ی هوم به خصوص در حالتی که محل تشخیص اثر انگشت هم باشد است، چرا که هزینه‌ی تعمیر این بخش‌ها به نسبت موارد دیگر بیشتر است.     همچنین در مورد درگاه‌های گوشی همانند ۳ مورد گفته شده حتما برای یک یا چند بار خودتان آنها را بررسی کنید. مثلا با سوزن مربوطه درگاه سیم‌کارت و کارت‌حافظه را درآورده، آن را بررسی کرده و دوباره در سر جای خودش قرار دهید.

اما در بخش مهم سخت‌افزاری گوشی دست دوم، موارد بسیاری برای بررسی وجود دارد که حتما باید بدون عجله تمامی آن‌ها را بررسی کنید. البته تقریبا بیشتر گوشی‌ها برای آزمایش تمامی این بخش‌ها کد رمزی را برای خود دارند که با استفاده از آن می‌توانید به طور کامل تمامی گوشی را مورد بررسی و آزمایش قرار دهید. مثلا در مورد گوشی‌های سامسونگ کد رمز *#0*# و در مورد گوشی‌های هواوی کد رمز *#*#2846579#*#* این است. مثلا در گوشی‌های سامسونگ پس از وارد کردن رمز مورد نظر به طور خودکار شما به صفحه‌ای همانند صفحه‌ی زیر هدایت می‌شوید.    


رمز تست گوشی سامسونگ

در این صفحه شما می‌توانید روی هر یک از گزینه‌ها کلیک کرده و قسمتی از گوشی را مورد آزمایش قرار دهید. روال کار هم این گونه است که پس از روی هر گزینه آزمایش آن بخش شروع می‌شود و این شما هستید که باید پس از تایید آزمایش صفحه را برای اتمام آن لمس کنید. به عنوان مثال سه گزینه‌ی Red، Green و Blue برای آزمایش سلامت صفحه‌ی نمایش گوشی است و پس از لمس هر کدام از آن‌ها تمامی صفحه‌ی گوشی به رنگ گفته شده تغییر رنگ می‌دهد.     بعد از آن باید شما تمامی صفحه‌ را بررسی کنید تا احیانا هیچ نقطه‌ی سیاهی (پیکسل سوخته) روی آن مشاهده نشود. اگر این گونه بود صفحه را برای اتمام آزمایش دوباره لمس کنید. البته گاهی برای اتمام آزمایش باید دو بار و به طور پیوسته کلید بازگشت را بزنید.

تست‌های Red، Green، ‌Blue، Dimming و Black برای آزمایش صفحه‌ی گوشی و تست Sub key برای آزمایش دکمه‌های کناری و جلو گوشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در دیگر موارد تمامی تست‌ها ساده و قابل تشخیص هستند.

تنها تفاوتی که بین گوشی‌های سامسونگ و هواوی وجود دارد این است که در گوشی‌های هواوی روند انجام آزمایش این گونه است که پس از شروع آزمایش به ترتیب و به صورت خودکار آزمایش بخش‌های مختلف گوشی آغاز می‌شود. در چنین وضعیتی شما باید کار مورد درخواست گوشی را انجام داده تا تست به صورت موفق پشت سر گذاشته شود.     اگر در هر کدام از این موارد نتوانستید کار مورد درخواست گوشی را انجام دهید، می‌توانید به مشکل‌دار بودن آن بخش شک کنید و آن را با فروشنده‌ی آن در میان بگذارید.    

رمز تست گوشی هواوی

نکته‌ای که در بررسی بخش سخت افزاری گوشی دست دوم باید به آن توجه کنید این است که آیا گوشی در هنگام کار کردن شما با آن داغ می‌شود یا خیر. در انجام فرآیند‌های معمول همانند آزمایش‌های گفته شده و یا حرکت درون منو‌ها به هیچ وجه گوشی نباید داغ کند و اگر این گونه بود از قبول آن خودداری کنید. چرا که عیب آن مشخص نیست و حتما باید یک متخصص در مورد آن نظر بدهد. منبع: مجله اینترنتی ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه فناوری موبایل گوشی دست دوم گوشی سامسونگ گوشی هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین

تلویزیون دولتی چین گزارش داد امروز چهارشنبه آزمایش‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل‌بعدی این کشور را که سومین و پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آن است، به اجرا گذاشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» چین گزارش کرد شروع آزمایش دریایی این ناو مشهور به ناو هواپیمابر «فوجیان» توسط نیروی دریایی چین حدود دو سال بعد از نخستین رونمایی پکن از این ناو در ژوئن ۲۰۲۲ اتفاق می‌افتد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ناو هواپیمابر فوجیان که کاملا به صورت بومی و داخلی طراحی و ساخته شده، پیشرفته‌تر و بزرگتر از ناوهای هواپیمابر دیگر ارتش چین شامل ناو «شاندونگ» که در اواخر ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و همچنین اولین ناو هواپیمابر این کشور یعنی ناو «لیائونینگ» که توسط پکن در سال ۱۹۹۸ به صورت دسته دوم از اوکراین خریداری شد، است.

توسعه ناو هواپیمابر «فوجیان» در راستای برنامه چین برای تقویت ارتش این کشور، یکی از محوری‌ترین برنامه‌های «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برای تبدیل کردن پکن به یک قدرت نظامی برجسته در منطقه و تبدیل نیروی دریایی چین به یک به اصطلاح «نیروی دریایی آب‌های آبی» که قادر به قدرت‌نمایی در فواصل خیلی دورتر از سواحل چین باشد، است.

نام این ناو برگرفته از استانی در چین است که روبروی جزیره تایوان واقع است. این ناو به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای همچون پرتابگرهای الکترومغناطیس پیشرفته مجهز است.

ناو هواپیمابر مذکور قبل از اجرای آزمایشات دریایی در کارخانه ساخت کشتی «جیانگنان» شهر «شانگهای» مستقر بود و در آنجا تحت آزمایشاتی قرار گرفت. شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» گزارش داد که ناو فوجیان روز چهارشنبه در ساعت هشت صبح به وقت محلی  به آب انداخته شد.

آزمایشات دریایی یک مرحله قبل از شروع رسمی خدمت در نیروی دریایی چین است و انتظار می‌رود این مرحله بالغ بر یک سال طول بکشد. ناو شاندونگ قبل از آنکه رسما وارد خدمت شود ۹ مرحله مورد آزمایش‌های دریایی قرار گرفت.

این آزمایش همزمان با بروز تنشی دیگر میان کشتی‌های فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد. فیلیپین امروز چهارشنبه اعلام کرد گارد ساحلی چین با دو کشتی فیلیپینی در مسیر عزیمت به ناحیه کم عمق «اسکاربورو شول» با سلاح آب‌پاش برخورد کرده است.

روزنامه انگلیسی «چاینا دیلی» به نقل از نیروی دریایی چین نوشت، آزمایش دریایی ناو هواپیمابر فوجیان با هدف ارزیابی ثبات و قابل اتکا بودن عملکرد سامانه‌های پیشران و برق الکتریک این ناو انجام شد.

این روزنامه در گزارش خود تصریح کرد این ناو در زمره «یکی از مهم‌ترین تجهیزات نظامی» که چین در دست توسعه قرار داده، محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی