Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@02:41:27 GMT

گوشی موبایل ؛ از راهنمای خرید تا آخرین قیمت ها

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۰۵۸۹

 شارژدهی باتری، اندازه و کیفیت صفحه نمایش، تعداد سیم کارت و فناوری نسل چهارم اینترنت (4G)، کیفیت دوربین عکاسی و سیستم عامل بخشی از فاکتورهایی است که باعث سردرگمی در خرید گوشی های هوشمند می شود. از سویی دیگر وضعیت نامساعد اقتصادی و نوسانات نرخ ارز باعث گردیده است که برخی مدل های گوشی موبایل در بازار کمیاب شده و قیمت گوشی های موجود به طور قابل توجهی افزایش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه این عوامل باعث می شود که حساب شده عمل کنید تا شاهد نگرانی و عدم رضایت بعد از خرید نباشید. در ادامه قصد داریم تا شما را با نکات مهم در خرید گوشی موبایل هوشمند آشنا سازیم.

1. شارژدهی باتری و طول عمر

شاید اغراق نباشد که بگوییم در دنیای امروزی، با وابستگی بیشتر کارهای روزانه ما به گوشی های هوشمند، در طول روز چندین مرتبه متوجه تمام شدن شارژ باتری و خاموش شدن گوشی هوشمند خود شده ایم. شاید بپرسید راهکار چیست؟ این دسته از افراد می بایست قبل از خرید، زمان و حوصله کافی برای بررسی این فاکتور اختصاص دهند. اندازه صفحه نمایش و قدرت پردازشی گوشی، بیشترین تأثیر را بر میزان کارکرد باتری گوشی هوشمند شما دارند. برای انتخاب بهتر، پیشنهاد می کنیم ظرفیت باتری را در گوشی های با اندازه صفحه نمایش و پردازشگر همسان مقایسه نمائید تا به یک ظرفیت باتری متناسب با صفحه نمایش و پردازشگر مدنظر خود دست پیدا کنید. البته همواره این موضوع را نیز به یاد داشته باشید که با گذشت زمان، شارژدهی گوشی هوشمند شما کمتر می شود. پیشنهاد می کنیم اگر از گوشی هوشمند خود برای ساعات طولانی استفاده می کنید، این فاکتور را حتماً مدنظر داشته باشید. غیرقابل تعویض بودن باتری و امکان شارژ سریع، حساسیت شما در بررسی این فاکتور را دوچندان می کند. توصیه می کنیم با راهکارهای حفظ شارژ باتری گوشی موبایل نیز آشنا شوید تا بتوانید بیشترین استفاده را از گوشی موبایل خود در طول روز داشته باشید.

2. اندازه و کیفیت صفحه نمایش

رضایت مندی از این فاکتور می تواند بیشترین تأثیر را در تجربه کاربری به یادماندنی داشته باشد. در گوشی های پرچم دار و نسل جدید، این قسمت بین 75 تا 90 درصد از کل قاب جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است. اندازه و رزولوشن صفحه نمایش از ملاک هایی است که در هنگام بررسی این فاکتور، دارای اهمیت است. اگر استفاده راحت از گوشی با یک دست، حمل و نقل گوشی و یا مصرف و شارژ پایین تر برایتان اهمیت دارد، صفحه نمایش در رده بندی فبلت، جذابیت کاربری قابل توجهی برایتان نخواهد داشت. در مقابل اگر بیشترین کاربری شما از گوشی هوشمند، وبگردی، بازی کردن، تماشای ویدئو و یا استفاده از قابلیت های چند پنجره ای اندروید باشد، ما به شما کاربری با دستگاه های با صفحه نمایش بزرگ تر را پیشنهاد می دهیم. موضوع مهم دیگر، رزولوشن و دقت صفحه نمایش است. متداول ترین رزولوشن ها به ترتیب اچ دی (1280 در 720 پیکسل)، فول اچ دی (1920 در 1080 پیکسل) و کیو اچ دی (2560 در 1440 پیکسل) می باشد.

جالب است بدانید تراکم پیکسلی، تعداد پیکسل های موجود در هر اینچ صفحه نمایش را نشان می دهد. هر اندازه تراکم پیکسل صفحه نمایش بالاتر باشد، تصویر و متنی با دقت و وضوح بیشتری نشان داده می شود ولی در مقابل تراکم پیکسلی بالاتر نیازمند قدرت پردازش بیشتر نیز می باشد که این موضوع، مصرف بیشتر باتری را می طلبد. البته فراموش نکنیم که رزولوشن نمایشگرها را باید در کنار اندازه نمایشگر سنجید، چرا که صفحه نمایش بزرگتر نیازمند تراکم پیکسلی بالاتری نیز می باشد.

شاید این روزها، نمایشگرهای با تکنولوژی LED (صفحه نمایش های AMOLED و یا Super AMOLED) زیاد به گوشتان خورده باشد. در این نمایشگرها برای نمایش رنگ مشکی، پیکسل ها خاموش می شوند و به همین دلیل رنگ مشکی در این پنل ها با عمق بیشتری نمایش داده می شود. خاموش شدن پیکسل در این شرایط، می تواند در بهینه سازی مصرف انرژی تأثیرگذار باشد.

3. کیفیت دوربین

امروزه عکاسی حرفه ای و ثبت لحظات خاص موجب شده است که دوربین گوشی هوشمند نیز به همراه سایر فاکتورها در انتخاب گوشی هوشمند تأثیرگذار باشد. رواج بیش از پیش شبکه های اجتماعی در اشتراک تصاویر و فیلم های گرفته شده، اهمیت این فاکتور را دو چندان نموده است. بررسی دوربین گوشی تنها به بررسی رزولوشن محدود نمی شود و باید با اصطلاحات دیگری در ارتباط با این فاکتور آشنا باشید. افزایش رزولوشن به معنای تراکم بیشتر و در نهایت پیکسل های کوچک تر و بیشتر خواهد بود، لذا تصویر با جزئیات دقیق تری نمایش داده می شود. اندازه رزولوشن گوشی های حال حاضر به قدری افزایش یافته است که دیگر با چشم نمی توانیم تفاوت یک دوربین 12 مگاپیکسلی با 13 مگاپیکسلی را متوجه شویم. لذا باید به دنبال معیارهای دیگری باشیم که بتوانیم در کیفیت عکس تمایز ایجاد کنیم.

یکی از این معیارها، سنسور دوربین می باشد. حس گر یا سنسورها، میزان نور لازم برای ثبت تصویر را از لنز دوربین دریافت می کنند. هر اندازه حس گر دوربین بزرگتر باشد، میدان دید بزرگ تر بوده و لذا اطلاعات بیشتری برای ثبت عکس دریافت شده و تصویر نهایی کیفیت بالاتری خواهد داشت. عامل مهم دیگر، نسبت کانونی (یا دیافراگم) گوشی است. جالب است بدانید که وجود این ویژگی در شرایط نوری ضعیف و یا در شب هنگام، تأثیر قابل توجهی بر کیفیت تصویر دریافتی دارد. احتمالاً با قابلیت بوکه در عکس ها نیز آشنا باشید. در این پدیده که در نتیجه عدد پایین دیافراگم ایجاد می شود، مناطقی از عکس که خارج از محدوده عمق میدان قرار دارند، به طرز زیبایی تار شده و لذا تصویری شگفت انگیز را برای کاربر به ارمغان  می آورد.

4. تعداد سیم کارت و فناوری نسل چهارم اینترنت (4G)

اگر از کاربرهایی هستید که برای مرور وب، استفاده از اپلیکیشن، کار با ایمیل و شبکه های اجتماعی نیازمند اینترنت پرسرعت هستید و دسترسی مداوم به وای فای برایتان امکان پذیر نیست، توصیه می کنیم وجود این تکنولوژی در گوشی همراه خود را جدی بگیرید. در حال حاضر اکثر اپراتورهای موبایل در بیشتر مناطق و شهرهای کشور از شبکه های پرسرعت 4G پشتیبانی می کنند. همچنین اگر صاحب سیم کارتی هستید که از فناوری 4G در منطقه موردنظر پشتیبانی نمی کند یا اگر پشتیبانی گوشی هوشمند از کارت حافظه برایتان اهمیت دارد، دو سیم کارته بودن گوشی می تواند نیاز شما را برطرف نماید.

اگر می خواهید تجربه خرید خوب یک گوشی موبایل با گارانتی معتبر و با بهترین قیمت را داشته باشید، ما به شما فروشگاه بزرگ اینترنتی زنبیل را پیشنهاد می کنیم. در این فروشگاه می توانید ضمن دسترسی به مشخصات و قیمت گوشی موبایل ازجمله قیمت گوشی سامسونگ ، قیمت گوشی اپل ، قیمت گوشی هواوی و سایر برندهای معتبر، گوشی دلخواه خود را در کمتر از سه ساعت، درب منزل تحویل بگیرید. این فروشگاه مفتخر است با ارائه گارانتی قیمت و گارانتی محصول، تا ده روز پس از خرید اینترنتی ، هرگونه مشکل در قیمت و اصالت محصول را در کوتاه ترین زمان ممکن رفع نماید. این ها تنها بخشی از خدمات متمایز این فروشگاه اینترنتی است. برای آشنایی با سایر خدمات این فروشگاه و همچنین محصولات جدید می توانید به فروشگاه اینترنتی زنبیل مراجعه نمایید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خرید اینترنتی فروشگاه اینترنتی قیمت گوشی سامسونگ خرید گوشی موبایل قیمت گوشی موبایل قیمت گوشی اپل گوشی موبایل سامسونگ گوشی موبایل اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی

معرفی انواع چیلر های تراکمی

چیلرهای تراکمی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند که عبارت اند از:

چیلرهای تراکمی هوا خنک (Air-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق هوا به طرف بیرونی فرستاده می‌شود. این نوع چیلرها مناسب برای محیط‌هایی هستند که به راحتی اجازه اتصال به یک منبع آبی ندارند.

چیلرهای تراکمی آب خنک (Water-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق یک سیستم آبی بیرونی (مانند یک منبع آب سرد) انتقال داده می‌شود. این نوع چیلرها عمدتاً برای مواردی استفاده می‌شوند که امکان دسترسی به منابع آبی فراهم است.

چیلرهای تراکمی از نظر کارایی، مصرف انرژی و عمر مفید، معمولاً بهتر از چیلرهای دیگر هستند و به طور گسترده در محیط‌های صنعتی، تجاری، و مسکونی استفاده می‌شوند.

در چیلر های تراکمی از چه کمپرسور هایی استفاده می شود؟ 

در چیلرهای تراکمی از انواع مختلفی از کمپرسورها استفاده می‌شود، اما چهار نوع اصلی کمپرسورهای مورد استفاده در این نوع سیستم‌ها کمپرسورهای پیستونی، کمپرسور های پیچی، کمپرسور اسکرال و کمپرسور اسکرو می باشند که عبارت اند از:

کمپرسورهای پیستونی

این نوع کمپرسورها از حرکت پیستون برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها معمولاً برای بارهای کم تا متوسط مناسب هستند و در سیستم‌های چیلر کوچک و متوسط استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای پیچی

این نوع کمپرسورها از یک یا چند پیچ برای ایجاد فشار و فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

لازم به ذکر است که انتخاب نوع کمپرسور به عواملی مانند اندازه و نوع سیستم چیلر، نیاز به سطح صوت، کارایی و هزینه‌ها بستگی دارد.

کمپرسورهای اسکرو

کمپرسورهای اسکرو تبرید از یک یا چند پیچ برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای اسکرال

در این نوع کمپرسور، دو پیچ (یکی ثابت و دیگری متحرک) به هم متصل می‌شوند و همزمان به حرکت می‌پردازند. این نوع کمپرسورها برای کاربردهای کوچک و متوسط، به ویژه در چیلرهای خانگی و تجاری کارآمد هستند.

طرز کار چیلر های تراکمی

در این سیستم، یک کمپرسور با استفاده از قدرت مکانیکی، گاز را فشرده می کند و حرارت آن را بالا می برد سپس، گاز فشرده شده به یک مبدل حرارتی انتقال داده می شود که به عنوان مبدل فشرده-مایع شناخته می شود.

در آخرمایع فشرده شده با تحریک حرارتی به صورت بخار تبخیر می شود و حرارت مورد نیاز برای تبخیر، از محیط اطراف جذب می شود سپس، بخار تولید شده به یک مبدل حرارتی منتقل می شود که به عنوان مبدل بخار-آب شناخته می شود.

در این مبدل بخار از آب خنک‌ شده عبور می‌کند و به آب یخ تبدیل می‌شود. آب یخ تولید شده در محفظه ذخیره می شود و برای خنک کردن هوا یا سایر برنامه های خنک کننده استفاده می شود.

سیستم چیلر تراکمی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

چیلرهای تراکمی، مانند هر دستگاه تهویه مطبوع دیگر، از اجزای مختلفی تشکیل شده‌اند که هر یک وظیفه خاصی را انجام می‌دهند. در ادامه، اجزای اصلی یک چیلر تراکمی را بررسی می‌کنیم:

کمپرسور: این قسمت مسئول فشردن بخار تبخیری است که از تبخیرگر خارج می‌شود. کمپرسور فشار بخار را افزایش می‌دهد تا بتواند بخار را به مبدل حرارتی (کندانسور) ارسال کند. تبخیرگر: این قسمت مسئول تبدیل مایع ترکیبی به بخار است. در اینجا، گرما از محیط یا فرآیندی که باید خنک شود، جذب می‌شود و مایع به شکل بخار تبخیر می‌شود. کندانسور: این قسمت مسئول تبدیل بخار فشرده‌ شده به مایع است. در اینجا، گرمای بخار تخلیه می‌شود و بخار به شکل مایع (معمولاً آب خنک) تبدیل می‌شود. مبدل حرارتی: این قسمت‌ها برای انتقال حرارت بین مایع ترکیبی و محیط خارجی (هوا یا آب سرد) استفاده می‌شوند. این مبادل حرارتی‌ها در تبخیرگر و کندانسور وجود دارند. سیستم کنترل: این سیستم مسئول کنترل و نظارت بر عملکرد اجزای چیلر است. این شامل سنسورها، کنترلرها و دستگاه‌های الکترونیکی است که وظیفه کنترل دما، فشار و سایر پارامترهای مربوطه را دارند. کاربرد های چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی به دلیل داشتن قابلیت‌های خاص، برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شوند. در زیر به برخی از کاربردهای چیلرهای تراکمی اشاره می‌کنیم:

سیستم تهویه مطبوع صنایع غذایی بسته‌بندی صنایع پالایشگاهی تجهیزات الکترونیکی سیستم‌های انتقال حرارت صنایع نیروگاهی

مشخصات فنی چیلرهای تراکمی

مشخصات فنی این دستگاه می‌تواند بسیار متنوع باشد و به عوامل مختلفی از جمله اندازه، ظرفیت خنک کنندگی، کارایی، ویژگی‌های فنی، و سیستم کنترل بستگی دارد. در ادامه، مشخصات فنی مهمی که ممکن است در چیلرهای تراکمی مشاهده شود را بررسی می‌کنیم:

ظرفیت خنک کنندگی

این مشخصه نشان ‌دهنده حجم حرارتی است که یک چیلر می ‌تواند از محیط یا فرآیندی که قرار است خنک شود، جذب کند. این به طور معمول به واحد تاکنس بر ساعت یا به واحد کیلووات بیان می‌شود.

مصرف برق

توان مصرفی چیلر در حین عملکرد را مشخص می کند.

دمای خروجی

این مشخصه نشان‌ دهنده دمای خنک شده خروجی از چیلر است و واحد آن درجه سانتیگراد است.

فشار کاری

این مشخصه در مورد فشار فعالیت چیلر است و با واحد بار، پاسکال اندازه گیری می شود.

سیستم کنترل

این شامل ویژگی‌های مربوط به کنترل دما، رطوبت، و دیگر پارامترهای فرآیندی است که ممکن است در چیلرها برای بهبود عملکرد و کنترل دقیق تر مورد استفاده قرار گیرد.

طول عمر سیستم تهویه تراکمی
طول عمر چیلرهای تراکمی معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ سال است اما این زمان می‌تواند با توجه به شرایط نصب و استفاده، کیفیت و برند تجهیزات، نگهداری و تعمیرات دوره‌ای و دقیق، محیط استفاده و تنظیمات بهینه، متفاوت باشد.

سخن آخر

در نهایت، چیلرهای تراکمی نقش بسیار مهمی در صنعت تهویه مطبوع و سیستم‌های تبرید دارند. با ارائه قابلیت خنک کنندگی بالا، کارایی مناسب و قابلیت اطمینان، این دستگاه‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای خنک کردن محیط‌های مسکونی، تجاری و صنعتی به کار می‌روند.

با توجه به اهمیت و گستردگی استفاده از چیلرهای تراکمی در صنعت، انتخاب نوع مناسب این محصول به پارامترهای مختلفی وابسته است و بهتر است که پیش از هر اقدامی در زمینه خرید و انتخاب با مشاورانی مجربی ارتباط داشته باشید. روتوپارس یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه می باشد.

دیگر خبرها

  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی