Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- بعضی‌ها مثل شیائومی مهره‌مار دارند. از نظر طبیعی نباید به برندی که خودش را با تولید همه چیز؛ از شیر مرغ تا جان آدمیزاد مشغول کرده اعتماد کنیم، اما آن‌ها طوری قیمت‌ها را در بازار موبایل‌ها دست می‌اندازند که دل آدم خنک می‌شود. مثلا قدرت و مشخصات Mi 9 Explorer را می‌توان با یک دستگاه کنسول بازی مقایسه کرد و ظاهرش به ماشین‌های سوپر اسپورت با رنگ مشکی کربنی تنه می‌زند با این حال قیمتش نسبت به اپل و سامسونگ و حتی هوآوی منصفانه‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو، این وضعیت را در دیگر بازه‌های قیمت هم می‌تواند مشاهده کرد. جایی که مثلا در بازه زیر سه میلیون تومان با Mi A2 Lite روبرو می‌شویم یا نگاهی به مشخصات Redmi Note 7 می‌اندازیم. Mi 8 Lite، Mi 9 SE، K20 و حتی Mi 9 و K20 Pro نسبت به رقبای هم قد و قواره‌شان در دیگر برند‌ها ارزان‌تر فروخته می‌شوند، اما مسئله همچنان به قوت خود باقی است؛ می‌توان به برندی که خودش را با تولید همه چیز؛ از شیر مرغ تا جان آمیزاد و حتی حوله و مسواک و پوشک بچه مشغول کرده اعتماد کرد؟   ارزان‌ترین گوشی شیائومی؛ Redmi 6A یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان! شاید الان دلیل محبوبیت شیائومی را بهتر متوجه شوید. با این پول واقعا نمی‌توان چیز‌های زیادی خرید، اما شیائومی با همین پول به شما یک گوشی موبایل مدل Redmi 6A می‌فروشد. هرچند پیدا کردنش کار ساده‌ای نیست. الان که داریم با هم این نوشته را می‌خوانیم تنها یک فروشگاه در شهر قم ادعا کرده Redmi 6A را با چنین قیمتی می‌فروشد. در اصفهان و تهران هم دو سه تا فروشگاه هستند، اما قیمت آن‌ها بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار تا دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است. از همین حالا هشدار می‌دهیم که پرداخت چنین پولی به هیچ‌وجه منطقی نیست. همین الان خود شیائومی Redmi 7A را دارد که بین یک میلیون و ۲۴۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۴۰ هزار تومان ارزش دارد و در مقام مقایسه قطعا نسبت به 6A گوشی بهتری است.
با این حال در بازار مردم هنوز دنبال جنس نو رسیده‌اند. چیزی که حس تازگی داشته باشد، ولی فشار زیادی به جیبشان وارد نکند. با این زاویه دید Mi A2 Lite می‌تواند گزینه‌ای قابل بررسی باشد. قیمت فروش آن از دو میلیون شروع می‌شود و تا دو میلیون و ۸۷۰ هزار تومان پیش می‌رود. صفحه‌نمایش این گوشی ۵.۸ اینچ اندازه دارد و به شکل خیره‌کننده‌ای از کیفیت تمام HD پشتیبانی می‌کند. دست‌تان باز است تا خودتان انتخاب کنید مدلی با حافظه سه گیگابایتی لازم دارید یا نسخه چهار گیگابایتی را. فضای ذخیره‌سازی را هم بر مبنای همین قابلیت به ۶۴ یا ۳۲ گیگابایت تقسیم‌بندی کرده‌اند. برای عکاسی، یک دوربین دوگانه ۱۲ و پنج مگاپیکسلی در پشت دوربین کار گذاشته شده است و سلفی‌هایتان را باید با لنز پنج مگاپیکسلی بگیرید. اندروید جدید ۸.۱ یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت این محصول خواهد بود.   بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین گوشی هوآوی برای تمام بودجه‌ها  
خود فروشنده‌ها می‌گویند Redmi Note 7 در بازار از شانس بیشتری برخوردار است. چرا؟ چون جدیدتر است و در سال ۲۰۱۹ معرفی شده. صفحه‌نمایش آن ۶.۳ اینچ است و یک لایه گوریلاگلس نسخه ۵ روی شیشه‌اش کشیده‌اند تا مثلا ضدضربه شود، اما بهتر است شما شانس‌تان را زیاد امتحان نکنید. نهایتا مقابل خط و خش مقاوم باشد. این گوشی را در نسخه پایه با سه گیگابایت حافظه موقت می‌فروشند، اما اگر اهل گشتن باشید، می‌توانید نمونه‌هایی با حافظه چهار و حتی شش گیگابایت پیدا کنید. در هر حالت، اما حداکثر میزان حافظه ذخیره‌سازی ۶۴ گیگابایت خواهد بود. در بخش دوربین با یک مدل دوگانه روبرو هستیم. اولی به شکل اسمی یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی است و کار حسگر عمق را به لنز پنج مگاپیکسلی سپرده‌اند. از آنجا که فاصله کانونی حسگر‌ها کوچک نیست، اجازه ندارید پیش خودتان فکر کنید حسگر ۴۸ مگاپیکسلی عکس‌های فوق‌العاده‌ای تحویل‌تان می‌دهد. می‌دانید که؛ بزرگی عدد‌های نوشته شده قبل از عبارت مگاپیسکل باعث برتری نمی‌شود. برای همین حسگر ۱۲مگاپیکسلی آیفون نسبت به حسگر ۴۸ مگاپیکسلی شیائومی Redmi Note 7 عکس‌های بهتری می‌گیرد. بگذریم.
شیائومی Redmi Note 7 همچنین به دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی، اندروید‌تر و تازه نسخه ۹، حسگر اثرانگشت، باتری با قابلیت شارژ سریع و یک پردازنده آبرومند از نوع اسنپدراگوان 660 مجهز است. با این حال ما عقیده داریم در نهایت این قیمت و تنوع رنگ است که توجه خریداران را به سمت Redmi Note 7 جلب می‌کند. یادتان باشد در بازه دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا سه میلیون و 850 هزار تومان که الان بسیاری از خریداران ترجیح می‌دهند به آن وفادار باشند، انتخاب‌های زیادی وجود ندارد. لااقل خیلی از آن‌ها به اندازه Redmi Note 7 از خصوصیت‌های اغواکننده برخوردار نیستند.   محبوب‌ترین گوشی شیائومی؛ Mi 8 Lite دلبرک محبوب بعدی در میان موبایل‌های شیائومی به گواهی فروشنده‌ها محصولی است به نام Mi 8 Lite. قیمت عجیب و غریبی دارد؛ یعنی اگر به فروشگاه‌های مختلف بروید، در جواب ممکن است از دو میلیون و ۷۸۰هزار تومان بشنوید تا چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان. نه! کسی دیوانه نشده و دلیل منطقی وجود چنین اختلاف‌قیمتی را باید در تفاوت نسخه‌های مختلف عرضه شده از یک محصول جستجو کرد. مثلا همین Mi 8 Lite را در دو نسخه با حافظه‌های چهار و شش گیگابایتی عرضه کرده‌اند.   به گزارش فرارو، همچنین می‌توان برای ذخیره‌سازی فایل‌های مختلف از ویدئو و عکس گرفته تا بازی و برنامه بر اساس نیاز شخصی نسخه ۱۲۸ گیگابایتی یا نسخه ۶۴ گیگابایتی را برداشت. دیدید؟ به همین دلیل ساده است که قیمت‌ها تا این اندازه با هم فرق دارند. شیائومی Mi 8 Lite همچنین به صفحه‌نمایش ۶.۳ اینچی با دقت تصویر تمام HD و استاندارد 19:9 مجهز است. عدد آخر نشان می‌دهد این گوشی جان می‌دهد برای تماشای فیلم یا انجام بازی. درست مثل گوشی‌های مد روز در سال ۲۰۱۹، صفحه‌نمایش Mi 8 Lite در بالا یک بریدگی کوچک دارد. در پشت گوشی دوربینی دوگانه انتظارتان را می‌کشد و باید با کمک حسگر ۲۴ مگاپیکسلی سلفی بگیرید. رنگ‌های خاص مثل خاکستری فضایی و قرمز- طلایی هم وسوسه‌کننده به نظر می‌رسند.   بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین گوشی سامسونگ برای تمام بودجه‌ها
در فهرست محبوب‌ترین گوشی‌های امسال شیائومی، اسمی هم از Pocophone F1 به چشم می‌خورد. یک موبایل تقریبا سنگین‌وزن و بزرگ با صفحه‌نمایش ۶.۱ اینچی و ۱۸۲ گرم وزن. بله! پوکو فون ۱ اسم رعب‌آوری دارد. همچنین روی آن از پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ و حافظه موقت هشت/شش گیگابایتی استفاده کرده‌اند. دوربینی دوگانه با حسگر‌های ۱۲ و پنج مگاپیکسلی به اضافه دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی همه چیز‌هایی است که برای عکاسی در اختیارتان می‌گذارد. یک حسگر مادون قرمز هم در کنار دوربین سلفی وجود دارد که برای تشخیص چهره و باز کردن قفل گوشی استفاده می‌شود. اندروید هشت نصب شده روی Pocophone F1 قابلیت ارتقا به نسخه ۹ را دارد و برای پرکردن باتری می‌توانید از قابلیت شارژ سریع استفاده کنید. نقطه ضعف بزرگ این گوشه بدنه پلاستیکی آن است. چیزی که می‌تواند زیر حجم قاب و کاور پنهانش کرد، اما در نهایت با توجه به قیمت پنج تا شش میلیون، تنها حرفه‌ای‌ها هستند که جرات و جسارت رفتن سمت پوکوفون ۱ را پیدا می‌کنند.
اگر هیبت مردانه Pocophone F1 نتواند شما را جذب کند، شاید بهتر باشد شانس‌تان را با Mi 9 SE امتحان کنید. موبایلی که در بازه چهار تا پنج میلیون تومان فروخته می‌شود، در سال ۲۰۱۹ معرفی شده، ۱۵۵ گرم وزن دارد، به صفحه‌نمایش ۵.۹ اینچی مجهز است و با توجه به حضور شش گیگابایت حافظه موقت در کنار پردازنده اسنپدراگون ۷۱۲ سرعت نسبتا بالایی خواهد داشت. Mi 9 SE سه دوربین در پشت دارد. یکی از ۴۸ مگاپیکسل، یکی ۱۳ و دیگری هشت مگاپیکسل. عکاسی سلفی هم با حسگر ۲۰ مگاپیکسلی انجام می‌شود.
به گزارش فرارو، شیائومی Redmi K20 از دیگر گوشی‌هایی است که شاهین اقبال روی شانه‌هایش نشسته است. برایش باید بین پنج تا ۵.۵ میلیون تومان پول بدهید. صفحه‌نمایش تمام صفحه آن یک ویژگی خاص محسوب می‌شود و ترکیب حافظه موقت هشت گیگابایتی و پردازنده اسنپدراگون ۷۳۰ در کنار هم می‌توانند عملکردی سریع و روان را نوید بدهند، اما بگذارید مهمتر خاصیت Redmi K20 را دوربین سلفی خشابی آن بدانیم که با فشار یک دکمه بیرون می‌آید تا با حسگری ۲۰ مگاپیکسلی چیلیک چیلیک از شما عکس‌های سلفی بگیرد. هیجان‌زده شدید نه؟ این ویژگی همان‌قدر که جذاب است، می‌تواند عامل نگرانی باشد. به نظر شما خراب شدن بازوی مکانیکی هزینه تعمیرات را افزایش نمی‌دهد؟   گران‌ترین گوشی‌های شیائومی؛ Mi 9 و Mi 9 SE حداقل از نظر ظاهری Mi 9 و Mi 9 SE خویشاوند هستند. دومی درست مثل یک برادر بزرگ قو‌ی‌تر عمل می‌کند و به همین دلیل بین شش تا هشت میلیون تومان قیمت دارد. بزرگی صفحه‌نمایش آن به ۶.۴ اینچ می‌رسد. شش/ هشت گیگابایت حافظه موقت و نهایتا ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی دارد. مجموعه دوربین در Mi 9 دقیقا مشابه مدل SE است و می‌توانید آن را در رنگ‌های بنفش، آبی و مشکی بخرید.
همین برادری و همخونی را در مورد Redmi 20 و Redmi K20 Pro شاهد هستیم. دومی ظاهر جدی‌تری دارد و از نظر فنی هم قوی‌تر است. برای همین Redmi K20 Pro را در نسخه‌هایی با حافظه ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت و حافظه موقت هشت گیگابایت بین پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا هفت میلیون تومان می‌فروشند.
تاج پادشاهی موبایل‌های شیائومی در ایران را، اما باید روی سر Mi 9 Explorer گذاشت. ظاهر خوفناک آن بیننده را یاد ماشین‌های سریع با بدنه کربنی می‌اندازد و در زیر پردازنده Snapdragon 855 با ۱۲ گیگابایت حافظه موقت پنهان شده است. شاید اغراق‌آمیز به نظر بیاید، اما با چنین مشخصاتی می‌توانید بازی‌های کنسولی را اجرا کنید. Mi 9 Explorer همچنین به حافظه ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایتی مجهز است. در پشت بدنه سه لنز ۴۸، ۱۶ و ۱۲ مگاپیکسلی دارد تا اطمینان داشته باشید عکس‌هایتان مثل آینه می‌درخشند. بیایید دنبال عیب و ایرادی بگردیم تا از Mi 9 Explorer خوشمان نیاید! چیزی مثل قیمت ۱۰ میلیون تومانی. ها؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید قیمت موبایل موبایل شیائومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌گوید: همه اقدام‌های لازم صدور- صورتحساب خرید گوشی همراه انجام شده است و تا سه ماه دیگر، اجرایی خواهد شد.

به گفته آقای برادران، هدف از اجرای این طرح، شفافیت در خرید گوشی همراه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • قیمت طلا و سکه کاهشی شد؛ سکه چقدر پایین آمد؟ | جدول قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار را ببینید
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟