Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@16:42:38 GMT

راهنمای خرید گوشی برای تابستان ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۷۸۴۳

راهنمای خرید گوشی برای تابستان ۱۴۰۰

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بازار تلفن‌های هوشمند در ایران با بحران‌های متعددی مواجه است؛ از نوسان باورنکردنی قیمت دلار تا انحصاری که قیمت برخی محصولات را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مانع ورود گروهی از تولیدکنندگان می‌شود. با وجود همه مشکلاتی که وجود دارد، اما بازار تلفن‌های هوشمند در ایران به فعالیت خود ادامه داده و هنوز هم رونق قابل توجهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شیوع ویروس کرونا و مجازی‌شدن کلاس‌های مدرسه و دانشگاهی در سراسر ایران، استقبال برای خرید تلفن‌های هوشمند شدت گرفت. با این حال بسیاری از مردم هنوز هم به خرید تلفن‌های هوشمند نیاز دارند و حتی گروهی هم هستند که این کار را از روی سرگرمی انجام می‌دهند.

تا همین چند سال پیش خرید یک گوشی موبایل بی‌نظیر کار دشواری نبود. برند‌های فعال در بازار آن‌قدر زیاد نبودند که مشتری‌ها را به یک چالش بزرگ دعوت کنند و رقابت انحصارطلبانه‌ای وجود داشت که تنها چند برند شناخته‌شده در آن حضور داشتند. حالا، اما بازار تغییر کرده است. تولیدکننده‌های کوچک و بزرگ در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند تا بهترین گوشی‌های بازار را با پایین‌ترین قیمت ممکن تولید کنند و خرید تلفن هوشمند را به یک پروژه نفس‌گیر تبدیل کرده‌اند.

از سوی دیگر، حالا با تلفن‌های هوشمند میان رده و حتی پایین‌رده‌ای مواجه هستیم که نه تنها امکانات بهتری از پرچمداران گران‌قیمت چند سال پیش دارند بلکه آن‌قدر نزدیک به یکدیگر هستند که انتخاب یکی از آن‌ها نیازمند به مطالعه دقیق امکانات همه رقبا است. در این راهنمای خرید گوشی موبایل به شما کمک می‌کنیم که تا بهترین تلفن‌های هوشمند هر رده قیمتی بازار را پیدا کنید.

گوشی‌هایی که  برای تابستان ۱۴۰۰ معرفی می‌شوند، ترکیب درستی از بهترین محصولات بازار هستند.

Nokia C۳ – ۱۶GB

قیمت: حدود دو میلیون تومان

نوکیا برای تسلط بر بازار‌های جهانی تمرکز ویژه‌ای روی محصولات پایین‌رده دارد و به همین دلیل حساب ویژه‌ای روی سری گوشی‌های C باز کرده است. جدیدترین مدل این مجموعه با نام C۳ از مدتی پیش در بازار ایران عرضه شده و قیمت قابل قبول و رقابتی‌اش به آن کمک می‌کند تا ارزان‌ترین تلفن هوشمند بازار باشد که ارزش خرید قابل توجهی دارد.

این تلفن هوشمند که در آگوست ۲۰۲۰ معرفی شد، به صفحه نمایشی ۶ اینچی مجهز شده که تراکم پیکسلی ۲۷۰ پیکسل در هر اینچ را میزبانی می‌کند. با این حال حاشیه صفحه نمایش نوکیا C۳ اندکی زیاد است و به همین دلیل تنها ۷۵ درصد از پنل جلویی این تلفن هوشمند به صفحه نمایش آن اختصاص پیدا کرده که با باطری ۳هزار میلی‌آمپری قابل قبول به نظر می‌رسد. حافظه داخلی نوکیا C۳ تنها ۱۶ گیگابایت است و به دو گیگابایت حافظه موقت هم مجهز شده، اما تا ۱۲۸ گیگابایت از حافظه جانبی هم پشتیبانی می‌کند.

دوربین اصلی جدیدترین پایین‌رده نوکیا کیفیتی ۸ مگاپیکسلی دارد و دوربین سلفی‌اش تصاویری با کیفیت ۵ مگاپیکسل را ثبت می‌کند. اگر انتظار زیادی از تلفن هوشمند خود ندارید، این تلفن هوشمند که با اندروید ۹ به بازار عرضه شده انتخاب جذابی به نظر می‌رسد.

Nokia ۳.۲ – ۶۴GB

قیمت: حدود دو میلیون و۹۰۰ هزار تومان

نوکیا با مدل ۳.۲ در بازار پایین‌رده‌ها هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. پردازنده اسنپدراگون ۴۲۹ با سه گیگابایت رم و باطری ۴۰۰۰ میلی آمپری از مهم‌ترین ویژگی‌های سخت‌افزار تلفن هوشمندی هستند که با یک صفحه نمایش ۶.۲ اینچی به بازار عرضه شده است. تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل در هر اینچ ۳.۲ عدد چندان دلگرم‌کننده‌ای نیست، اما دوربین ۱۳ اصلی ۱۳ مگاپیکسلی آن کیفیت مطلوبی دارد. این مدل با دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی عرضه شده و می‌توان گفت برای عکاسی‌های معمولی یک گزینه منطقی به نظر می‌رسد.

فراموش نکنید که ۳.۲ با طراحی تماما پلاستیکی ساخته شده و با ضخامت نسبتا زیاد ۸.۶ میلی‌متری وزن قابل قبولی دارد. برخلاف مدل ۲.۲ که از حسگر اثرانگشت بی‌بهره بود، با خرید ۳.۲ می‌توانید از حسگر اثر انگشت هم استفاده کنید. این تلفن هوشمند اندکی قدیمی به نظر می‌رسد و اوایل سال ۲۰۲۰ معرفی شده، اما هنوز هم یکی از بهترین انتخاب‌های موجود در رده قیمتی خودش لقب می‌گیرد.

Nokia ۳.۴ – ۶۴GB

قیمت: حدود دو میلیون و ۹۵۰هزار تومان

تفاوت‌های زیادی میان دو مدل ۳.۲ و ۳.۴ وجود ندارد و به همین دلیل خرید کاربرانی که به داشتن یک تلفن هوشمند جدید نیازی ندارند، شاید بهتر باشد توجه چندانی به نوکیا ۳.۴ نداشته باشند. اگرچه صفحه نمایش ۶.۴ اینچی این تلفن هوشمند که از پنل IPS استفاده می‌کند با تراکم پیکسلی ۲۶۹ ارائه شده و به نظر نمی‌رسد که کیفیت بی‌نظیری داشته باشد، اما به واسطه روشنایی ۴۰۰ نیت می‌تواند در زیر نور آفتاب عملکرد قابل قبولی ارائه دهد. پردازنده اسنپدراگون ۴۴۰ این تلفن هوشمند به فناوری ۱۱ نانومتری مجهز شده و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی آن با کمک ۳ گیگابایت حافظه موقت کامل می‌شود.

نوکیا برای ۳.۴ از سه دوربین اصلی استفاده کرده که به ترتیب ۱۳ و ۵ و ۲ مگاپیکسل کیفیت دارند. دوربین سلفی این تلفن هوشمند هم کیفیت ۸ مگاپیکسلی دارد. باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری ۳.۴ خیال کاربر را از بدون دغدغه پشت سرگذاشتن یک روز طولانی و دشوار راحت می‌کند، اما قابلیت شارژ سریع را ندارد. با مقایسه سریع سخت‌افزار این تلفن هوشمند با نوکیا ۳.۲ متوجه می‌شوید که نمونه قدیمی‌تر اندکی به‌صرفه‌تر به نظر می‌رسد.

Samsung Galaxy A۰۲s – ۳۲GB

قیمت: حدود سه میلیون تومان

تلفن‌های هوشمند سامسونگ در رده‌های قیمتی پایین حرفی برای گفتن در برابر رقبای شناخته‌شده خود ندارند. اما A۰۲s یک استثنا به نظر می‌رسد. این گوشی جذاب سامسونگ امکانات قابل قبولی دارد و به همین دلیل یکی از گزینه‌های جذاب در رده قیمتی خودش لقب می‌گیرد. سامسونگ برای این تلفن هوشمند از یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با پنل PLS استفاده کرده که تراکم پیکسلی قابل قبول ۲۷۰ پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد. پردازنده اسنپدراگون ۴۵۰ این تلفن هوشمند به فناوری ۱۲ نانومتری مجهز شده و با کمک ۳ گیگابایت حافظه موقت به پردازش بهتر دستورات کاربر کمک می‌کند.

سه دوربین با کیفیت‌های ۱۳، ۲ و ۲ مگاپیکسلی برای A۰۲s در نظر گرفته شده که اگرچه کیفیت بی‌نظیری ندارند، اما کاربردی به نظر می‌رسند. شاید حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی این تلفن هوشمند برای برخی از کاربران آزاردهنده باشد، اما باطری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری A۰۲s که با کمک درگاه Type-C شارژ می‌شود فرصت‌های جذابی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. بدنه A۰۲s کاملا از پلاستیک ساخته شده و کیفیت قابل قبولی دارد.

Galaxy A۱۲ – ۶۴GB

قیمت: حدود چهار میلیون تومان

جدیدترین میان‌رده اقتصادی سامسونگ احتمالا در مقایسه با رقبای قدرتمندی که دارد، چندان پیروز نباشد، اما واقعیت آن است که به دلیل اعتمادی که کاربران به تولیدکننده کره‌ای دارند به محبوبیتی دست‌نیافتنی دست پیدا کرده است. صفحه نمایش ۶.۵ اینچی A۱۲ اگرچه با تراکم پیکسلی ۲۷۰ پیکسل به بازار عرضه شده، اما از پنل IPS بهره می‌برد. این تلفن هوشمند از چهار دوربین با کیفیت‌های ۴۸ مگاپیکسل، ۵ مگاپیکسل و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی یاری می‌گیرد و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی‌اش هم عکس‌های باکیفیتی ثبت می‌کند.

باطری ۵هزار میلی‌آمپری A۱۲ از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند و حافظه ۶۴ گیگابایتی آن از ۴ گیگابایت حافظه موقت هم یاری می‌گیرد. سامسونگ این تلفن هوشمند را در سه رنگ آبی، سفید و مشکی عرضه کرده و بدنه‌ای کاملا پلاستیکی را برای آن در نظر گرفته است. بخش عظیمی از محبوبیت A۱۲ در بازار ایران به محبوبیت غیرقابل انکار برند کره‌ای در بازار ایران اشاره دارد و نیازی به یادآوری نیست که این تلفن هوشمند در مقایسه با سایر محصولات بازار قدرت چندانی ندارد، اما محبوبیت بی‌سابقه‌ای را به دست آورده است.

Poco M۳ – ۱۲۸GB

قیمت: حدود چهار میلیون و۱۰۰هزار تومان

شرکت پوکو به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از شیائومی که محصولاتی متفاوت و ارزان‌تر از این تولیدکننده چینی را به بازار عرضه می‌کرد از مدتی پیش مستقل شده و حالا به‌عنوان یک تولیدکننده جدید وارد بازار شده است. پوکو که تمرکزش را به صورت کلی روی بازار هند قرار داده و همین حالا یکی از صاحبان اصلی بازار هند به نظر می‌رسد، با دو مدل جدید وارد بازار ایران شده یکی از آن‌ها M۳ لقب می‌گیرد. این تلفن هوشمند تقریبا ۲۰۰ گرمی به بدنه‌ای کاملا پلاستیکی مجهز شده و از ۱۲۸ گیگابایت حافظه اصلی در کنار ۴ گیگابایت حافظه موقت استفاده می‌کند.

پردازنده یازده نانومتری M۳ به صفحه نمایش ۶.۵ اینچی‌اش که ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ دارد، کمک می‌کند تا بهترین کیفیت ممکن از بازی‌های موبایلی را نمایش دهد. تلفن هوشمند M۳ دارای سه دوربین در پشت گوشی است. باطری ۶هزار میلی‌آمپری و شارژ سریع ۱۸ واتی به کاربر کمک می‌کند تا برای دو روز شلوغ و پردردسر نگران نباشد و نسخه ۱۲ رابط کاربری MIUI روی گوشی M۳ اجرا می‌شود. این تلفن هوشمند یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین تلفن‌های هوشمند بازار ایران در بهار ۱۴۰۰ بود.

بی‌راه نیست اگر گفته شود که M۳ به‌صرفه‌ترین و مناسب‌ترین تلفن هوشمند در رده قیمتی حدود چهار میلیون تومان است. البته با توجه به آن‌که مدل جدید این تلفن هوشمند با نام M۳ Pro مدتی پیش عرضه شده شاید گروهی از کاربران خرید مدل بروزرسانی‌شده را ترجیح می‌دهند که طبیعتا قیمت بالاتری هم دارد.

Xiaomi Redmi Note ۱۰ – ۱۲۸GB

قیمت: حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

جدیدترین نسل جذاب‌ترین میان‌رده‌های شیائومی از مدتی پیش به بازار ایران رسیده و از همان ابتدا با یک قیمت رقابتی به بازار عرضه شده است. صفحه نمایش ۶.۴۳ اینچی Note ۱۰ به فناوری جذاب Super AMOLED مجهز شده که باعث می‌شود یکی از بهترین صفحه‌های نمایش در رده قیمتی خودش را داشته باشد. پردازنده اسنپدراگون ۶۷۸ میان‌رده جذاب شیائومی با فناوری ۱۱ نانومتری ساخته شده که سرعت انجام دستورات توسط کاربر را به شکل تحسین‌برانگیزی افزایش می‌دهد. حافظه موقت ۴ گیگابایتی برای Note ۱۰ کافی به نظر می‌رسد و در اجرای همه بازی‌های ویدیویی هم کمک می‌کند. با این حال نسخه دیگری از این تلفن هوشمند با ۶ گیگابایت رم هم به بازار عرضه شده که قیمت بالاتری دارد.

شیائومی که Note ۱۰ را با استاندارد IP۵۳ که مقاومت در برابر آب و گرد و غبار را شامل می‌شود هم به بازار عرضه کرده برای این تلفن هوشمند باطری قابل قبولی هم در نظر گرفته است. باطری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری Note ۱۰ با پورت Type-C شارژ می‌شود و تنها در ۷۴ دقیقه کاملا شارژ می‌شود. دوربین‌های ۴۸، ۸، ۲ و ۲ مگاپیکسلی Note ۱۰ از انواع لنز‌ها پشتیبانی می‌کنند و به همین دلیل تجربه عکاسی و فیلم‌برداری جذابی برای کاربر به همراه دارند.

Poco M۳ Pro

قیمت: حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

اگر تصور می‌کنید M۳ به عنوان یکی از پرفروش‌ترین محصولات برند پوکو در ایران قدیمی به نظر می‌رسد پس می‌توانید برای خرید M۳ Pro اقدام کنید. تلفن هوشمندی که به عنوان یک بروزرسانی میان‌نسلی، جذابیت‌های ویژه‌ای برای کاربرانش در نظر گرفته است. اگرچه همه بدنه M۳ Pro از پلاستیک ساخته شده، اما طراحی شبیه به شیشه آن برای کاربر جذاب به نظر می‌رسد. برخلاف Note ۱۰ که به استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و مجهز شده بود در M۳ Pro خبری از صفحه نمایش Super AMOLED نیست.

صفحه نمایش ۶.۵ اینچی M۳ Pro تراکم پیکسلی ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ را به نمایش می‌گذارد، اما به پنل IPS مجهز شده که حداکثر میزان روشنایی‌اش فراتر از ۵۰۰ نیت نمی‌رود. به عبارت دیگر اگر در فضا‌های باز استفاده زیادی از تلفن هوشمند خود دارید، باید بدانید که M۳ Pro بهترین گزینه موجود نیست. این تلفن هوشمند به عنوان یکی از جدیدترین محصولات شیائومی با اندروید ۱۱ به بازار عرضه شده و از پردازنده مدیاتک ۷۰۰ استفاده می‌کند. شاید برخی از کاربران از ضعیف‌بودن پردازنده M۳ Pro ناراضی باشند، اما فناوری ۷ نانومتری آن می‌تواند سرعت اجرای دستورات کاربر را بیشتر از بسیاری از محصولات هم‌رده قرار دهد.

باطری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری M۳ Pro به قابلیت شارژ سریع مجهز شده و سه دوربین این تلفن هوشمند هم به ترتیب ۴۸، ۲ و ۲ مگاپیکسل کیفیت دارند. سنسور اثر انگشت M۳ Pro مانند مدل‌های قبلی محصولات پوکو روی دکمه پاور در حاشیه سمت راست قرار گرفته است.

Poco X۳ Pro – ۱۲۸GB

قیمت: حدود شش میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

یکی از متفاوت‌ترین محصولات شیائومی و پوکو که اخیرا به بازار ایران هم رسیده است، X۳ Pro لقب می‌گیرد. زبان طراحی این تلفن هوشمند ۶.۶۷ اینچی با بیشتر محصولات شیائومی متفاوت است و به همین دلیل کاربرانی که به دنبال خرید یک تلفن هوشمند متفاوت هستند، می‌توانند روی X۳ Pro حساب ویژه‌ای باز کنند. این تلفن هوشمند هم به استاندارد IP۵۳ مجهز شده تا در برابر گرد و غبار و آب مقاومت قابل قبولی داشته باشد. اگرچه صفحه نمایش آن به محافظ گوریلا گلس ۶ مجهز شده که مقاومت آن را به سطح بی‌نظیری می‌رساند، اما واقعیت آن است که پنل IPS باعث شده که X۳ Pro با حداکثر روشنایی ۴۵۰ نیتی اندکی ناامیدکننده ظاهر شود.

پردازنده اسنپدراگون ۸۶۰ با فناوری ۷ نانومتری در کنار حافظه موقت ۶ گیگابایتی X۳ Pro را به یک تلفن هوشمند غول‌پیکر تبدیل می‌کند که در رده قیمتی خودش بی‌رقیب به نظر می‌رسد. دوربین‌های ۴۸، ۸، ۲ و ۲ مگاپیکسلی X۳ Pro قابلیت ضبط جذاب‌ترین تصاویر و ویدیو‌ها را برای کاربر به ارمغان می‌آورند و باطری ۵۱۶۰ میلی‌آمپری این تلفن هوشمند تنها در ۵۹ دقیقه کاملا شارژ می‌شود. به نظر می‌رسد X۳ Pro یکی از بهترین تلفن‌های هوشمند بازار در رده قیمتی زیر هفت میلیون تومان باشد که توانایی‌های یک پرچمدار را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

Xiaomi Mi ۱۱ Lite – ۱۲۸GB

قیمت: حدود ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

سیاست جذاب شیائومی در ارائه تلفن‌های هوشمند باعث شده تا نسخه ضعیف‌تر و ارزان‌تر پرچمدار اصلی این برند چینی یعنی Mi ۱۱ چند ماه دیرتر به بازار راه پیدا کند؛ بنابراین Mi ۱۱ Lite هم یکی از جدیدترین محصولات شیائومی است که در تابستان ۱۴۰۰ به بازار ایران رسید. صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی Mi ۱۱ Lite یکی از باکیفیت‌ترین صفحه نمایش‌هایی است که تلفن‌های هوشمند این روز‌ها می‌توانند داشته باشند. پنل AMOLED این تلفن هوشمند در اوج روشنایی خود می‌تواند ۸۰۰ نیت روشنایی به همراه داشته باشد و از تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل در هر اینچ بهره می‌برد.

دوربین‌های ۶۴، ۸ و ۵ مگاپیکسلی Mi ۱۱ Lite این تلفن هوشمند را به یک انتخاب مطمئن برای عکاسی و فیلمبرداری تبدیل کرده است. با این حال باطری ۴۲۵۰ میلی‌آمپری میان‌رده جذاب شیائومی اندکی نگران‌کننده به نظر می‌رسد. فناوری شارژ سریع ۳۳واتی Mi ۱۱ Lite، اما تلاش می‌کند تا گنجایش اندک باطری را جبران کند. سنسور اثر انگشت این تلفن هوشمند روی دکمه پاور آن قرار گرفته و از فناوری تشخیص چهره هم بهره می‌برد. Mi ۱۱ Lite هم مانند بیشتر محصولات قدرتمند شیائومی از استاندارد IP۵۳ برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب هم بهره می‌برد.

اگر توانایی خرید پرچمداران گران‌قیمت‌تر شیائومی را ندارید، این میان‌رده که میراث پرچمدار اصلی شیائومی را به دوش می‌کشد، یک انتخاب ایده‌آل به نظر می‌رسد. با این حال احتمال کاهش قیمت تدریجی Mi ۱۱ Lite وجود دارد.

Samsung Galaxy A۷۲ – ۲۵۶GB

قیمت: حدود دوازده میلیون تومان

با وجود افزایش نگران‌کننده قیمت تلفن‌های هوشمند در چند سال اخیر، اما پیشرفت محصولات میان‌رده هم باعث شده تا کاربران با قیمت‌هایی جذاب‌تر برای خرید تلفن‌هایی در سطح و اندازه پرچمداران هم اقدام کنند. شاید A۷۲ یکی از بهترین میان‌رده‌های قدرتمند بازار باشد که یادآور محصولات درجه یک و پرچمدارانی است که قیمت‌های چند ده میلیون تومانی دارند، اما با رقمی معقول‌تر در دسترس است. این تلفن هوشمند که جزو جدیدترین محصولات سامسونگ در بازار ایران هم قرار می‌گیرد به شدت مورد توجه کاربران قرار گرفته و به یکی از محبوب‌ترین تلفن‌های هوشمند این روز‌های بازار ایران است.

سامسونگ برای A۷۲ از یک صفحه نمایش ۶.۷ اینچی استفاده کرده که فناوری Super AMOLED FHD+ را میزبانی می‌کند. تراکم پیکسلی خیره‌کننده صفحه نمایش این تلفن هوشمند آن را به یکی از بهترین صفحه نمایش‌ها در رده قیمتی خودش تبدیل کرده و خیال کاربر را از داشتن یک تلفن هوشمند بی‌نظیر راحت می‌کند. پردازنده این تلفن هوشمند مدل Snapdragon ۷۲۰G است که از تراشه‌های ۸ نانومتری لقب می‌گیرد. حافظه موقت A۷۲ به ۸ گیگابایت رم مجهز شده و تراشه گرافیکی Adreno ۶۱۸ هم این تلفن هوشمند را به یک هیولای کوچک تبدیل می‌کند.

حسگر اثر انگشت A۷۲ که زیر صفحه نمایش قرار گرفته توسط یک باطری ۵هزار میلی‌آمپری شارژ می‌شود. فناوری شارژ سریع این تلفن هوشمند به کاربر اجازه می‌دهد تا در کمتر از یک ساعت آن را کامل شارژ کند. اگر سرمایه لازم برای خرید یک پرچمدار سامسونگی را ندارید، باید بدانید که A۷۲ همه نیاز‌های شما را برآورده می‌کند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خرید گوشی قیمت گوشی پردازنده اسنپدراگون ترین تلفن های هوشمند گیگابایت حافظه موقت صفحه نمایش ۶ ۵ اینچی تلفن هوشمند تلفن هوشمند تلفن هوشمند بازار عرضه شده حدود چهار میلیون محصولات شیائومی یک تلفن هوشمند تلفن هوشمند بازار ایران همین دلیل ۲ و ۲ مگاپیکسل یکی از بهترین ترین محصولات نظر می رسد تراکم پیکسلی میلیون تومان ۲ مگاپیکسلی دوربین سلفی لقب می گیرد شارژ می شود مجهز شده بهره می برد عنوان یک ۴ گیگابایت هزار تومان قابل قبولی برای کاربر میلی آمپری ۵ مگاپیکسل مجهز شده ساخته شده خرید تلفن شارژ سریع سه دوربین اثر انگشت برای خرید پایین رده مدتی پیش میان رده ویژه ای حدود دو Mi ۱۱ Lite رده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی

ایتنا - یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟